Despre noi

Firma SC ROPAINT SOLUTIONS SRL are o vasta experienta in executia lucrarilor de temoprotectie cu vopsea intumescenta, pentru protejarea obiectivelor contra focului, personalul acesteia fiind angrenat in domeniul protectiei pasive la foc de mai bine de 10 ani in Romania.

Compania noastra a fost fondata cu scopul clar de a oferi pe piata constructiilor din Romania si mai exact in domeniul termoprotectiei / protectiilor pasive la foc un nivel de consultanta si executie in concordanta cu Standardele Europene, la un nivel profesional axat pe nevoile clientilor care sa permita diferentierea fata de ceilalti furnizori de materiale necesare protectiei la foc de pe piata romaneasca.

Ne bazam pe un colectiv tanar si dinamic, tindem spre performanta prin munca si suntem atenti la fiecare detaliu in oferirea celei mai bune solutii privind siguranta dumneavoastra si a constructiei dumneavoastra printr-o protectie eficienta impotriva focului, folosind vopsea termorezistenta.

Calitatea lucrarilor de protectie la incendiu efectuate ne reprezinta si ne permite sa contribuim la un viitor mai sigur pentru Romania.

Calitatea produselor comercializate si puse in opera de catre firma noastra este asigurata de garantia Producatorului, testate in conformitate cu normele Europene in vigoare si aprobate prin agremente tehnice de catre Consiliul Tehnic Permanent pentru Constructii Bucuresti.

SC ROPAINT SOLUTIONS SRL detine toate autorizatiile legale necesare emise de Centrul National pentru Securitatea la Incendiu si Protectie Civila pentru efectuarea lucrarilor de protectie pasiva la foc sau de termoprotectie structuri metalice.